Juridisch advies

Bij ELLANA kun je terecht voor advies over verscheidene juridische kwesties. Ook kan ELLANA je bijstaan bij het oplossen van een juridisch geschil. Dit doen wij met zorgvuldigheid, accuratesse en een bijzondere aandacht voor de cliënt.

Dankzij de mogelijkheid om je in je eigen taal uit te drukken, kun je gemakkelijk je probleem uitleggen. Zo voorkom je misverstanden, onnodige kosten en vooral je kostbare tijd.

Sociale zekerheidsrecht

In Nederland zijn er veel sociale zekerheidsrechtvoorzieningen waar je in bepaalde gevallen recht op hebt. Met het aanvragen daarvan zijn er echter veel regels aan verbonden. Twijfel je of je recht hebt op een voorziening of wil je weten of de duur wel klopt? Met deze vragen ben je bij ELLANA aan het juiste adres.

Indien nodig, kunnen wij namens u in bezwaar gaan tegen een beslissing en eventueel in beroep. Verder helpen wij graag met het analyseren van de correspondentie, interpreteren van de veelal lastige materie van de uitkeringsinstanties en daarover adviseren.

Bestuursrecht

Besluiten van de overheid staan in het bestuursrecht centraal en vrijwel iedereen krijgt hiermee te maken. Zo dus ook met het bestuursrecht. Gelet op de korte wettelijke termijnen moet je als burger vaak snel reageren.

Heb je een beslissing ontvangen van het CJIB, het CBR, de Gemeente, Belastingdienst, het SVB of een andere (overheids-) organisatie en ben je het er niet mee eens? Schakel ELLANA in en dien je bezwaar of beroep tijdig in. ELLANA staat ook voor je klaar om je te helpen met het schrijven van een klaagschrift, verzoek om stukken in te zien, het indienen van een zienswijze en het vermelden van je standpunt.

Contact

Scroll naar boven